Omroep MAX • Leadgeneratie campagne

campagne heel holland bakt

Iedere omroep heeft nieuwe leden nodig, zo ook Omroep MAX. Om voor hen op grote schaal nieuwe leden te werven, zijn we van start gegaan met een online leadgeneratie campagne rondom een van hun populairste programma’s ‘Heel Holland Bakt’. 

“Bakkers klaar, spelen maar”, onder deze slogan ontstond er een catcher game waarbij spelers zo veel mogelijk taartjes voor de juryleden moesten vangen. Na het behalen van een mooie score konden spelers hun gegevens achterlaten om kans te maken op een Heel Holland Bakt-pakket.

Ons doel hierbij? Zo veel mogelijk bezoekers naar de landingspagina trekken die na het spelen van de game hun gegevens achterlieten. Triple Tree Callcenters belde vervolgens deze leads op om hen te converteren naar leden. 

Er ontstond een ware samenwerking tussen het marketingteam van Omroep MAX en onze eigen ad specialisten. Hierbij kwam het adverteren rondom de landingspagina volledig voor onze rekening te staan. Alle stoppen werden uit de kast getrokken: social advertising, Google Search-ads, Google Display-ads en campagnes bij de grote mediahuizen. 

Zo hebben wij het bereik van Omroep MAX binnen korte tijd enorm kunnen vergroten onder een nieuwe, en ook jongere doelgroep. 

Voeg je koptekst hier toe

Solliciteer